Offerte aanvragen of een vraag stellen?

Je kunt hieronder het formulier invullen, maar bellen mag uiteraard ook gewoon!

Contactformulier

06 517 000 33

Bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur

info@websitebijmarleen.nl

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen? Ik beantwoord ze graag!

Voor het bouwen van de website gebruik ik WordPress samen met Elementor Pro. De licentie hiervoor zit bij het pakket inbegrepen. 

Dat is een beetje afhankelijk van het aantal klussen die ik op dat moment heb. Maar over het algemeen zou ik binnen 1 a 2 maanden een start kunnen maken met de site. Een kennismaking en offerte aanvraag kan al sneller. 

Ja, er zijn jaarlijks kosten verbonden aan de website. Deze vindt u terug op de tarieven pagina. 

voor Tarieven klik hier

Ja dat kan ik zeker. Wil je hier meer over weten kijk dan even op de Branding pagina. 

voor Branding klik hier

Ja daar kan ik je zeker bij helpen. Ik leg hier meer over uit op de Branding pagina. 

voor Branding klik hier

De site wordt op meerdere manieren beveiligd tegen Hackers en tegen Spam. Je krijgt een wachtwoord en een twee staps verrificatie om in te loggen op de WordPress pagina voor aanpassingen.

Ja dat kan zeker. We zullen samen afspraken maken over wie de aanpassingen doet aan de website. Je krijgt sowieso een inlogaccount om zelf op de achterkant van de site te kunnen komen. 

Teksten kan ik je niet mee helpen. Natuurlijk kan ik wel over onderwerpen meedenken maar schrijven.. ja dat moet je zelf doen. 

Foto’s daar in tegen kan ik in veel gevallen wel bijhelpen. Denk aan foto’s op kantoor, van het persoon, de producten of van uzelf. Maar hierover op de Fotografie pagina

voor Fotografie klik hier