Maar wie ben ik eigenlijk?

Mijn naam is Marleen en ben een moeder van een dochter. Sinds een aantal jaar woon ik met veel plezier in Woudenberg. Een mooie omgeving om foto’s te maken wat ik graag doe als fotograaf. Toen ik voor mijn bedrijf als fotograaf een website bouwde ontdekte ik hoe leuk ik dat vind om te doen. Daarom ben ik de opleiding Technisch webassist gaan volgen, en kan ik jouw nu ook aan een mooie website helpen.

Voor mijn ontspanning ga ik graag de natuur in om lekker een stuk te wandelen. Even lekker op een bankje zitten om uit te rusten en lekker te genieten van het uitzicht. Naast de mooie bossen en heide is ook het strand hier perfect voor. Je zult hier dan ook wel vaker foto’s van langs zien komen vooral als je mij ook volgt op instagram. Want tja ik ben nou eenmaal ook fotograaf dus die camera gaat zo af en toe wel mee. 

Als laatste geniet ik van vrienden en familie om mij heen. Die zijn erg belangrijk voor mij. Samen dagjes weg of lekker uit eten. En in het bijzonder uiteraard mijn dochtertje.