Uw website mijn aanbod

Ik denk graag met u mee!

De mogelijkheden

Meer over Fotografie

Website bouwen

Ben je startend ondernemer of wil je jouw website laten vervangen? Beide is mogelijk. Samen maken we een plan voor de inhoud en uitstraling van de website. Vervolgens ga ik voor u aan de slag in WordPress en met elementor. Ik maak een opzetje die we samen fine tunen tot het helemaal goed is. Daarna bouw ik verder en zijn er diverse feedback momenten. 

De teksten lever je zelf aan, wanneer je gebruik maakt van een tekstschrijver kan ik hiermee samenwerken. Wat betreft de foto’s kan bestaande foto’s gebruiken, stockfoto’s kopen of ik maak mooie nieuwe foto’s die passen bij de stijl van je website. 

Verhuizen en hosting

Een website heeft een host nodig die zorgt dat de site draaiend blijft. Dat stukje dat regel ik voor je. Ik werk samen met Vimexx. 

Heb je een site nu bij een andere hosting partij zal ik de verhuizing voor je regelen. Is er nog geen website en geen domeinnaam ook geen probleem, ik neem het allemaal uit handen. 

Wat mag je verwachten van je website?

Zodra de nieuwe website online gaat zal hij volledig af zijn. Op de startpagina staat al e.e.a. beschreven over mijn werkwijze voor het maken van de website. Maar naast de werkwijze en de contactmomenten is de site natuurlijk uiteindelijk het belangrijkste. Je investeert in een nieuwe site dus dan zal hij ook zeker aan een aantal eisen moeten voldoen. Dat betekend niet alleen dat hij er mooi uitziet en alle teksten en foto’s erop staan. 

Ik gebruik meerdere plugins om de site ook op de achtergrond compleet te maken. Denk dan aan een plug-in voor de snelheid, beveiliging (tegen hackers) en anti Spam. Maar natuurlijk ook niet te vergeten de SEO instellingen. SEO is het onderdeel wat ervoor zorgt dat de site goed vindbaar is. Hoe is de site zichtbaar in google bijvoorbeeld. 

Zodra de site af is ontvang je zelf wanneer gewenst ook een wachtwoord om op de achterkant van de website te komen. Zo kan je zelf ook kleine aanpassingen doen zoals het vervangen van een foto of stukje tekst. Maar mocht je daar zelf niet handig mee zijn bied ik ook onderhoudscontracten aan zodat ik je kan helpen de site up to date te houden. 

Tarieven

Webiste klein

o.b.v. 5 webpagina’s

Gebouwd en gestyled

Beveiliging

Snelheid

Vindbaarheid

 

15% korting op fotoshoot

Richtprijs € 950,-

o.b.v. 10 webpagina’s

Gebouwd en gestyled

Beveiliging

Snelheid

Vindbaarheid

 

15% korting op fotoshoot

Richtprijs € 1700,-

Website middel

11+ webpagina’s

Gebouwd en gestyled

Beveiliging

Snelheid

Vindbaarheid

 

20% korting op fotoshoot

vanaf € 1850,-

Website groot