Onderhoud van de website

Dit kan ik volledig uit handen nemen

Basis onderhoudspakket

300,- Jaarlijks (btw vrij)
  • Domeinnaam (Gebasserd op .nl)
  • Hosting (incl. updates en backup)
  • Elementor Licentie (om te bouwen)
  • 4 benodigde licenties
  • Basis onderhoud
vaste prijs

Wat is het basisonderhoud?

Wanneer een site af is kan hij niet zo aan zijn lot worden overgelaten. Het is belangrijk dat er regelmatig updates plaatsvinden. Op deze manier blijft de site veilig en goed vindbaar. 

Ook moet er regelmatig een back-up worden gedraaid. Gedeeltelijk gebeurt dit automatisch maar ik draai extra back-ups voor extra zekerheid. 

Ik het onderhoud contract zijn ook de plugins die op de achtergrond draaien voor beveiliging, snelheid en antispam meegenomen. Jaarlijks moeten deze namelijk verlengt worden. 

Voor bovenstaande werkzaamheden bied ik het basis onderhoudscontract aan. Hierin zijn ook de jaarlijkse vaste kosten inbegrepen. Dit basispakket kan ook uitgebreid worden voor als er aanpassingen gedaan moeten worden aan de website.


De prijs van het basis onderhoudspakket is voor iedereen gelijk (en verplicht) en is jaarlijks € 300 euro. Hierin inbegrepen zitten ook de jaarlijkse vaste kosten.

3 extra onderhoud pakketten

Zodra de site klaar is bespreken we samen wat je graag wilt met betrekking tot het onderhoud en aanpassingen op de site. Dan maken we daarover samen afspraken. Het basispakket is verplicht af te nemen nadat de site online is gegaan. Deze kosten komen dus jaarlijks terug op de datum van online gaan. 

De aanvullende pakketten 1 en 2 of een strippenkaart zijn een optie. 

Pakket 1: Wanneer er zaken aangepast of toegevoegd moeten worden kan ik dit voor je regelen. Hiervoor betaal je dan een bedrag per uur. Het uurtarief is € 50,- euro (btw vrijgesteld)

Pakket 2: Wanneer er zaken aangepast of toegevoegd moeten worden kan ik dit voor je regelen. Hiervoor betaal je een vast bedrag per jaar, dit bedrag wordt van te voren samen afgesproken aan de hand van de geschatte werkzaamheden. 

De strippenkaart: Een laatste optie is een strippenkaart. Je koopt dan 10 uur aan werkzaamheden á €45 euro per uur. Wanneer die op zijn kan je weer een nieuwe kaart aanschaffen. Let wel op, de kaart is een jaar geldig, en de uren die niet gebruikt verlopen.